Waarvan dromen wij?

Wij dromen van een situatie waarin alle kinderen altijd de plek en aandacht kunnen krijgen die ze verdienen. Een utopie? Misschien wel maar het eerste stukje van de droom komt hier uit en daaraan werken wij en daarvan genieten wij met z’n allen elke dag opnieuw.

Wat staat er op ons verlanglijstje?

In september 2014 is er een kamer gemaakt in de voormalige balletstudio van Greetje. Deze kamer is bedoeld voor een jonge moeder met een kindje. Samen verder opgroeien in ons grote gezin en ook nog verder gewoon kind kunnen zijn en je studie, samen met Greetje, afmaken.  Daarnaast natuurlijk leren omgaan met de verzorging van je baby of peuter.

Door allerlei oorzaken is dit nog niet concreet ingevuld en wij hopen daar binnenkort wel anders over te kunnen berichten.

Mede door de komst van weer een nieuw kind (en dan zijn het er weer4 !) willen we de bestaande slaapkamers eens lekker opfrissen; schilderen, behangen en soms ook wat ander meubilair want de kinderen worden wel groter. Hulp met handjes en geld is zeer welkom !

Verder hebben we plannen gemaakt om nog extra uit te breiden en hierover zijn we met diverse instanties in gesprek. We houden u op de hoogte via de site dus kom nog eens langs !

Verjaardagsfeestje
Verjaardagsfeestje

Regelmatig hebben we ook een feestje! Een verjaardag of slagen voor een diploma... »

Een weekend weg
Een weekend weg

Naast de zomervakantie waarin we ruim 2 weken met z'n allen kamperen is... »